Dinatek

Facebook LinkedIn Novetats
Teràpia neural

Teràpia neural

Dra. Rosa Claret Arimany

La teràpia neural és una teràpia holística de regulació a través del sistema nerviós vegetatiu (SNV). Totes les parts del nostre cos (òrgans, teixits) i ment estan relacionades entre si i regulades pel sistema nerviós.

El SNV és una xarxa d’informació que arriba a totes les cèl.lules de l’organisme. Qualsevol irritació (infecció, inflamació, cicatriu, intervenció quirúrgica o emoció) que alteri les propietats d’una part del sistema, estarà alterant la seva totalitat i trobarem una manifestació (malaltia) allà on hi hagi una predisposició a la disfunció.

Qualsevol irritació que s’ha produït en un moment donat de la vida pot quedar en la memòria del SNV i convertir-se en un camp interferent. Aquest SNV te un límit i quan es sobrepassa es quan apareix un símptoma o una malaltia, manifestant-se en qualsevol moment i en qualsevol lloc de l’organisme.

La TN busca neutralitzar aquestes irritacions i camps interferents. Això s’aconsegueix aplicant un anestèsic local (procaïna) en baixes concentracions allà on el SNV ha patit una irritació o en el camp interferent. Els anestèsics locals tenen la capacitat de repolaritzar i estabilitzar el potencial de membrana de les cèl.lules afectades. Eliminant aquesta irritació es pretén reactivar els mecanismes de regulació perquè sigui el mateix organisme el que produeixi les pròpies reaccions autocuratives.

Aquí teniu un video informatiu de que és la teràpia neural, aquest video l’hem fet un grup de metges de diferents especialitats que utilitzem la teràpia neural entre altres tractaments, Si teniu una estona…

Video teràpia neural