Dinatek

Facebook LinkedIn Novetats

Reharmonització crani-sacral (mètode Poyet)

Susana Feliu Urbano

L’Osteopatia Fluídica –inspirada en el mètode Poyet- té per finalitat crear una harmonització general del cos i de l’esperit, respectant el funcionament global i “intel.ligent” del nostre ordinador biològic.

L’Osteopatia Fluídica pren els seus principis de base de l’Osteopatia Cranial i de la Teràpia Cranio-Sacral, però funciona segons mètodes realment originals inspirats en els descobriments d’un osteòpata extraordinari: Maurice Raymond POYET.

Sigui quin sigui el tipus d’estrès que rebi un ésser humà, sempre és el conjunt del sistema biològic : emocional, mental i físic, el que reacciona per mantenir el seu equilibri vital. L’organisme utilitza llavors múltiples mecanismes compensatoris, per redistribuir una energia afectada amb la vascularització, la postura, les funcions hormonals o les funcions orgàniques. Aquests fenòmens adaptatius són constants en el nostre cos, però així i tot tenen un límit. Quan es sobrepassa el nivell crític d’estrès, el cervell central primitiu posa en marxa de forma automàtica un sistema de supervivència, com a protecció de l’individu.

Els ajustaments subtils d’aquesta Osteopatia dolça alliberen les restriccions i les compensacions acumulades.

El mètode Poyet és un mètode global, suau i precís; que permet el desbloqueig dels fenòmens naturals d’autoregulació i d’autocuració de l’organisme. Actuant de manera homeopàtica, mitjançant estímuls reflexes digitals de tipus informatiu que no presenten cap risc manipulatiu. L’Osteopatia Fluídica permet una harmonització de tot el conjunt de tensions que parasiten l’equilibri fisiològic de l’individu.

“De cap a peus”, a tots nivells, les persones tractades amb aquest mètode retroben el plaer i el benestar del seu espai interior. 

“Quan estem “bé”, tot és fluid, flexible i adaptatiu en el Cos, en el Cor i en la Ment.