Dinatek

Facebook LinkedIn Novetats

Medicina estètica

Dra. Elena Bossy Azpelicueta

Mesoteràpia corporal – infiltracions.

Què és?

Tècnica que consisteix en petites infiltracions a nivell intradèrmic de productes bioreguladors de la farmacopea alemanya.

Què tracta?

Tracten la cel·lulitis, el greix localitzat, la flacciditat i alteracions en el sistema venós superficial que produeixen inflor i dolor a les cames.
Tractament de 10 sessions 1 cop per setmana.

Mesoteràpia facial – amb vitamines i àcid hialurònic.

Què tracta?

S’utilitza la mateixa tècnica anterior amb agulles molt fines per millorar l’aspecte de la nostra pell, tractant el fotoenvelliment ocasionat per efecte del sol i l’edat. S’utilitzen substàncies antioxidants com les vitamines, o molècules captadores d’aigua com l’àcid hialurònic amb gran capacitat hidratant. El resultat és aconseguir una màxima hidratació i lluminositat.

Quan està indicat?

Arrugues, flacciditat, canvis en la coloració de la pell. S’aconsella 1 sessió cada 3 setmanes d’un 1 mes durant 4 mesos, posteriorment és aconsellable fer una nova sessió als 4 o 5 mesos. Dependrà del tipus de pell.
Per a persones amb al·lèrgies a vitamines utilitzem medicaments homeopàtics de la farmacopea alemanya igualment efectius.

Peelings químics facials.

Què és?

Pràctica dermatològic-cosmètica amb àcids d’origen vegetal, que té com a finalitat produir una exfoliació superficial de la pell estimulant la formació de col·lagen i elastina, el que permet esborrar petites imperfeccions de la pell (arrugues fines, taques o acne).
Aconseguirem una pell més neta amb molt bon aspecte. Les sessions dependran del tipus de pell.

http://www.elenabossy.com