Dinatek

Facebook LinkedIn Novetats
Ioga terapèutic

Ioga terapèutic

És una medicina energètica i psicosomàtica, que ens ajuda a millorar la salut a través de la tonificació del moviment, la fisioteràpia respiratòria, la relaxació muscular i l’atenció conscient.

Empra un conjunt de tècniques psicofísiques per promoure una major atenció i conscienciació del propi cos i el procés respiratori, permetent detectar i corregir la postura física inadequada, la respiració deficient o la tensió muscular supèrflua. Regula i restaura l’equilibri perdut tant a nivell del cos produint descans amb relaxació com emocional i psicològic amb tranquilitat i serenitat mental.

És una eina de gran utilitat en el tractament del component emocional lligat al dolor i per millorar la qualitat de vida de malalties cròniques com artrosi, artritis, atrofies musculars; així com en el tractament dels transtorns del comportament i psicoafectius relacionats amb l’estrès: síndromes ansiosos i depresius, ulcus gastroduodenal etc,  Tot i que el que es pretén es tractar la totalitat de l’ésser humà.

El treball es pot fer en grup o personalitzat i específic per cada pacient.