Dinatek

Facebook LinkedIn Novetats

Novetats

Teràpia neural30/09/2015

Aquí teniu un video informatiu de que és la teràpia neural, aquest video l’hem fet un grup de metges de diferents especialitats que utilitzem la teràpia neural entre altres tractaments, Si teniu una estona…

Video teràpia neural Mexico .

Novetats de Setembre del 2015

Comença un nou curs acadèmic i alguns professionals de l’equip de Dinatek col.laboren en diferents formacions:
* la Dra. Claret i Dra. Roca segueixen com a professores en el màster de teràpia neural (Universitat de Barcelona).
* la Judith Soler un any més segueix com a professora del métode Perfetti en la carrera de Fisioteràpia (Universitat Internacional Catalunya)
* el Miquel Cano donarà un curs d’anatomia cràneomandibular per a dentistes de l’ICS.
* la Judit Manzano és la responsable de la formació sobre hipertèrmia a Medestec.
* Seguim sent centre acreditat de pràctiques per les Escoles de Fisioteràpia de la Universistat Internacional de Catalunya i Escola Universitària de Gimbernat

Novetats05/03/2013

La Dra Maria Josep Roca inicia la consulta de Psicoteràpia transpersonal a Dinatek. Podeu veure mes detalls a “Serveis i tractaments”

Dinatek estableix un acord de col.laboració amb Clínica Tres Torres http://www.gruptrestorres.com/ per proveir els serveis de rehabilitació, en un nou reconeixement a la qualitat de la seva asistència.

Dinatek incorpora el servei de diagnóstic i tractament de la Disfunció Craneomandibular (DCM) gràcies al Fisioterapeuta especialista en DCM, Miquel Cano. Es tracta d´ alteracions -molt freqüents- de la masticació y la oclusió que son origen de símptomes com dolor d´ oide i en els músculs de la cara.