Dinatek

Facebook LinkedIn Novetats

Avís Legal

Dinatek 2020 S.L. (en endavant Dinatek) és la societat titular d’aquest web. Excepte indicació expressa, la titularitat de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial dels continguts d’aquest web corresponen a Dinatek.

És intenció de Dinatek oferir en tot moment una informació certa i actualitzada. Tanmateix, aquesta informació pot contenir incorreccions tècniques o errors tipogràfics. Dinatek no es responsabilitza de la veracitat de la informació continguda en el web.
Dinatek no garantitza que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es responsabilitza dels possibles danys causats per accedir al web o per la impossibilitat d’accedir a ell.
En cap cas Dinatek serà responsable de qualsevol dany per la pèrdua d’ús, de dades o de beneficis, com a conseqüència de la visualització, utilització del software, documents, informació o serveis, en general, disponibles en aquest web.

Drets de Propietat Intel·lectual i Industrial

Tots els continguts d’aquest web (incloent, amb caràcter enunciatiu i no limitatiu: bases de dades, imatges, dibuixos, gràfics, arxius de text, àudio, vídeo i software) són propietat de Dinatek, excepte indicació expressa, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat intel·lectual i industrial, entre altres.
Per tant, el seu contingut no podrà ser objecte de cap manipulació (modificació, còpia, alteració, reproducció, transmissió, adaptació, traducció, etc.) per part de l’Usuari o de tercers, ja sigui total o parcialment, sense l’expressa autorització per part de Dinatek, a no ser que s’indiqui el contrari.
Les marques, signes distintius i logotips de Dinatek que apareixen en el web són titularitat de Dinatek i es troben degudament registrats.
Copyright © 2007, Dinatek Tots els drets reservats.

LOPD

En conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), les dades subministrades per l’Usuari quedaran incorporades en un fitxer automatitzat, el qual serà processat exclusivament per a la finalitat descrita. Aquests es recolliran a través dels formularis corresponents, els quals només contindran els camps imprescindibles per a poder prestar el servei requerit per l’Usuari. Les dades de caràcter personal seran tractades amb el grau de protecció adequat, segons el Reial Decret 994/1999 de l’11 de juny, prenent-se les mesures de seguretat necessàries per a evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat per part de tercers que el puguin utilitzar per a finalitats distintes per a les que han estat sol·licitat a l’Usuari. En el cas en que es consideri oportú cedir les dades de caràcter personal a altres entitats, l’Usuari en serà informat explícitament de la finalitat del fitxer, dades cedides i el nombre i adreça del que cedeix, per tal que doni el seu consentiment inequívoc a aquest respecte. Finalment l’Usuari podrà exercir els seus drets d’oposició, accés, rectificació i cancel·lació en compliment de l’establert a la LOPD, o simplement per a qualsevol consulta o comentari personal a aquest respecte, mitjançant l’enviament d’una notificació de correu electrònic a l’adreça direcció dinatek@comb.es o comunicant-ho per escrit a:
Dinatek 2020 S.L.
Matilde Díez, 10 baixos
08006 BARCELONA – España

Informació general

En compliment de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li informem de les següents dades:
Dinatek 2020 S.L.
NIF/CIF: B62247309
Matilde Díez, 10 baixos
08006 BARCELONA – España
Tel: 93 415 90 07
Fax: 93 238 62 19
E-mail: dinatek@comb.es
Web: www.dinatek.es